تور آلمان | تورهای اروپا

توضيح فارسي : آژانس آسان هجرت مجری مستقیم تورهای اروپا با بهترین قیمت و برترین کیفیت می باشد،ضمنا این آژانس طراح تورهای ویژه آلمان در بین آژانس های ایرانی است.
خدمات سفر:
آژانس آسان هجرت در ضمن اجرای تور اقدام به اخذ ویزا و تهیه بلیط و رزرو هتل و بیمه مسافرتی با ارائه واچر رسمی می نماید.

کشور آلمان
آلمان که نام رسمی آن جمهوری فدرال آلمان است در قاره اروپا واقع شده و از شمال با دریای شمال، دانمارک و دریای بالتیک، از شرق با لهستان و جمهوری چک، از جنوب با اتریش و سوییس و از غرب با فرانسه، بلژیک، لوکزامبورگ و هلند هم‌مرز است. مساحت آن ۳۴۹٬۲۲۳ کیلومتر مربع است و با ۸۲ میلیون نفر پر جمعیت‌ترین کشور اروپا است. آلمان دارای نظام سیاسی جمهوری فدرال دموکراتیک پارلمانی بوده و دارای ۱۶ ایالت است. این ایالت‌ها می‌توانند در برخی مسائل مستقل عمل کنند. آلمان هنگام جنگ فرانسه و پروس در سال ۱۸۷۱ به عنوان یک ملت-دولت متحد شد. آلمان هم اکنون یکی از صنعتی‌ترین کشورهای جهان است و به عنوان ثروتمندترین عضو اتحادیه اروپا موتور اقتصادی حوزهٔ پولی یورو محسوب می‌شود. آلمان از نظر صنعتی بعد از آمريکا و ژاپن در مقام سوم قرار دارد. مهمترين صنايع اين کشورکارخانه های اتومبيل ، ماشين آلات سنگين ، الکترونيک و کارخانه های صنايع شيمی و کامپيوتر می باشند. جمهوری فدرال آلمان یکی از اعضای سازمان ملل متحد، ناتو، کشورهای گروه هشت و گروه پنج بوده و از بنیانگذاران اتحادیه اروپا است.

گردشگری
آلمان به عنوان مقصد گردشگران محبوبيتی روزافزون می يابد. بر پایه ی گزارش مرکز گردشگری آلمان (DZT) در سال 2009، میهمانان خارجی 8/54 میلیون شب را بین دریای شمال و کوه های آلپ گذرانده اند. به این ترتیب آلمان سطح بالای صنعت گردشگری خود را علیرغم بحران اقتصادی حفظ کرده و حتی سهم خود را در بازار جهانی افزایش داده است. برلين، مونيخ، فرانکفورت/ماين و کلن جذاب ترين شهرها از نظر ميهمانان خارجی هستند. آلمان به ویژه مقصدی جذاب برای سفرهای کاری و تجاری است. آلمان با سهمی یازده درصدی از بازار جهانی سفرهای کاری مقام اول را در گردشگری کاری - تجاری در اختیار دارد. در برلین تعداد بیتوته ی مسافرین خارجی از سال ها پیش در حال افزایش است: این رقم در سال 2009 با یک میلیون افزایش به 19 میلیون رسید. اغلب گردشگرانی که به آلمان سفر می کنند از اروپا، ایالات متحده و و آسیا هستند. در بین ایالات، بايرن، نوردراين ـ وستفالن، برلین و بادن ـ وورتمبرگ بيش ترين سهم را در جذب گردشگران خارجی دارند.

فرهنگ و زبان
سنتی دیرپا و زمان حالی خلاق المان سرزمین گوته، شیللر و توماس مان، باخ، واگنر و بتهوون است. فرهنگ در این کشور به طور سنتی از جایگاهی والا برخوردار بوده و جلوه هایی متنوع دارد: قریب 300 تئاتر و 130 ارکستر حرفه ای در آلمان فعالیت می کنند. به این ها باید 630 موزه ی هنری با مجموعه هایی از آثار باارزش بین المللی را اضافه کرد. آلمان با انتشار 94 هزار عنوان جدید یا چاپ مجدد در سال از سرآمدان عرصه ی کتاب در جهان است. نقاشی جوان آلمان طرفداران بسیاری در جهان داشته و موفقیت های سینمای آن هرساله در بسیاری از کشورها جشن گرفته می شود. زبان مادری قریب 120 میلیون نفر، بیشترین تعداد در اتحادیه ی اروپا، آلمانی است. در حال حاضر 17 میلیون نفر درجهان مشغول فراگیری این زبان به عنوان زبان خارجی در موسسات آموزش زبان هستند.
اخذ مستقیم و بدون واسطه ویزای شینگن با ارزانترین قیمت و کمترین زمان جهت مشتریان محترم و آژانس های همکار به صورت فوری و عادی، انفرادی و گروهی.
خدمات سفر
آژانس آسان هجرت در ضمن اخذ ویزا اقدام به تهیه بلیط ، پرواز شرکت های ایرانی و خارجی به مقصد آلمان و همچنین تهیه بلیط در مسیر شهرهای داخلی و رزرواسیون هتل های آلمان با ارایه واچر رسمی و همچنین بیمه مسافرتی جهت مسافرین محترم می نماید.

شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی آسان هجرت با کادر ورزیده و بیش از 2 دهه تجربه اقدام به اخذ ویزای مستقیم و بدون واسطه کشورها جهت مسافرین محترم و آژانسهای همکار می نماید ضمنا این آژانس یکی از شرکت های مسافرتی مدعی در زمینه اخذ ویزا در ایران می باشد . هیچ شکی نیست آژانس آسان هجرت با کادری مجرب در زمینه ارائه خدمات اخذ ویزا با حساسیت فراوان امور مربوطه را به نحو احسنت انجام می دهد. تمام ویزاها را در اسرع زمان و با هزینه مطلوب انجام می دهیم.در ذیل شرایط و انواع ویزاها را جهت اطلاع توضیح می دهیم :
ویزا شینگن
(ویزا آلمان)
اطلاعات لازم جهت اخذ ویزا شینگن و شرایط آن
تمامی اطلاعات در این سایت برای شما وجود دارد و می توانید ابتدا با مدارک لازم برای اخذ ویزا شینگن آشنا شوید و شرایط اخذ ویزا و تجربیات ما را بدانید

ویزا شینگن
تور های اروپا را می توانید از ما بخواهید . برای دریافت اطلاعات یا با ما تماس بگیرید یا به سایت www.Asanhejrat.ir مراجعه کنید.
تور های اروپا با خدمات کامل اخذ ویزای شینگن ، هتل های 4 و5 ستاره تاپ ، پرواز ترکیش از تهران ، مشهد ، شیراز ، کرمانشاه.

• مدارک لازم جهت اخذ ویزا شینگن (اروپا):
1. پاسپورت قدیمی ( در صورت وجود ).
2. اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار و کپی آن.
3. دوقطعه عکس ۳ در ۴ رنگی تمام رخ با زمینه روشن.
4. پرینت گردش سه ماهه آخرحساب بانکی و موجودی بالای ۴۰۰میلیون ریال که توسط بانک مهر و امضا شده باشد
5. سند ملکی به نام شخص متقاضی و برای خانم های خانه دار کپی سند مالکیت و مدارک شغلی همسر.
6. مدارک شغلی شامل یکی از این موارد : لیست پرداخت حق بیمه و یا کارت پرسلنی وزراتخانه و یا سازمان وابسته به ارگان دولتی برای شاغلین دولتی. گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت،تاریخ استخدام،میزان در آمد و زمینه فعالیت شرکت(در صورتی که شرکت خصوصی باشد لیست بیمه که نام مسافر در آن ذکر شده باشد.)کپی روزنامه رسمی ، اساسنامه ، جواز کسب ، پروانه مطب ، کارت نظام پزشکی(در صورت وجود هر کدام از موارد).
7. چک تضمین شده بانکی در وجه مسافر به مبلغ 300 میلیون ریال به ازای هر نفر بابت ضمانت بازگشت.
8. کشور های عضو محدوده ی شینگن : اتریش ، بلژیک ، جمهوری چک ، دانمارک ، استونی ، فنلاند ، فرانسه ، آلمان ، یونان ، مجارستان ، ایسلند ، ایتالیا ، لتونی ، لیتوانی ، لوکزامبورگ ، مالت ، هلند ، نروژ ، لهستان ، پرتغال ، اسلواکی ، اسلوونی ، اسپانیا ، سوئد ، سوئیس.

• شرایط اخذ ویزا اروپا (شینگن) :
تمامی مدارک ذکر شده در بالا باید به زبان انگلیسی باشند یا توسط دارالترجمه به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند. احتیاجی به تایید دادگستری نیست.
برای دوستانی که برای اولین بار ویزای شینگن دریافت می کنند ویزا شینگن ۱ ماه اعتبار دارد و ۱۵ روز می توانند در محدوده شینگن اقامت کنند.
اخذ ویزا شنگن بیشتر از ۱۵ روزه برای کسانی که تا کنون ویزا شنگن دریافت نکرده اند میسر نیست. اما اخذ ویزای بیشتر از ۱۵ روزه برای کسانی که قبلا حداقل یک ویزا شینگن در پاسپورت خود دارند امکانپذیر خواهد بود.
در حال حاضر به علت روند آسان تر اخذ ویزا از طریق کشور ایتالیا ، ویزا شینگن از این کشور اخذ می شود که شما بعد از ورود به کشور ایتالیا می توانید به هریک از کشور های محدوده شینگن سفر کنید. البته این موضوع الزامی نیست ولی بهتر است رعایت شود.
حدودا یک ماه از زمان تکمیل مدارک، زمان برای اخذ ویزا لازم است.
بعد از تکمیل مدارک ویزا ، وقت مصاحبه حضوری و انگشت نگاری برای مسافرین تعیین می شود که حضور شخص متقاضی ویزا الزامی است.
زمانی که وقت سفارت شما تعیین شد، ما توصیه های لازم را برای جلسه مصاحبه و انگشت نگاری در اختیار شما قرار می دهیم. برخورد مسافرین در سفارت به روند اخذ ویزا بسیار کمک خواهد کرد.
در یک خانواده پدر خانواده می تواند ساپورت کننده اعضای خانواده باشد و ارائه یک سند ملکی به نام پدر خانواده کافی می باشد.
اخذ ویزا حتما در غالب تور ( بلیط هواپیما ، رزرو هتل ، سایر خدمات) انجام می شود.
ضمانت بازگشت مسافرین باید به صورت وجه نقد یا چک تضمین شده ی بانکی در وجه مسافر باشد که در قبال رسید ممهور به مهر آژانس از مسافرین اخذ می شود. این وجه بعد از بازگشت مسافر از محدوده شینگن عودت داده می شود.
دقت بفرمایید که این مرکز نسبت به اخذ ویزای تک (ویزا بدون پرواز و رزرو هتل) ، اخذ ویزای شینگن بدون مدارک ، یا اخذ ویزا برای دوستانی که قصد بازگشت ندارند ، به هیچ عنوان اقدام نخواهد کرد. لطفا قبل از تماس تلفنی این موارد را مد نظر قرار دهید.

برای دریافت اطلاعات تور های اروپایی ما به سایت http://www.Asanhejrat.irمراجعه کنید یا با ما تماس بگیرید

شرایط ویزا برای سفر به کشورهای خارجی ۲ گونه است؛ یا کشور مزبور از اتباع ایرانی درخواست ویزا می‌کند ‌یا به موجب قراردادهای فی‌مابین، اتباع دو کشور از دریافت ویزا معاف هستند. پس اولین قدم برای سفرهای خارجی این است که مشخص کنید کشور مورد نظر از شما ویزا می‌خواهد یا خیر‌؟
‌ابتدا بهتر است ببینیم اصلا ویزا چیست و چه کاربردی دارد؟ ‌ویزا مدرکی است که ضمیمه گذرنامه شما می‌شود و نشان می‌دهد که کنسول محترم دولت آن کشور در سفارتخانه یا کنسولگری‌، درخواست شما مبنی بر ورود به کشور متبوع خود را بررسی و تشخیص داده است که شما دارای شرایطی هستید که برای هدفی خاص به آن کشور وارد می‌شوید.
در عین حال باید توجه داشت، گرفتن ویزا تضمین ورود به کشور مورد نظر نیست و افسران مهاجرت در مرزها می‌توانند از ورود مسافران به دلایل مختلف جلوگیری ‌کنند.
به طور معمول ویزا در مبادی ورودی هر کشوری، نشان‌ می‌دهد هدف سفر شما چیست، چه مدت در آن کشور اقامت خواهید کرد و آخرین مهلتی که برای ورود به کشور مورد نظر دارید، چه تاریخی است.
انواع ویزا
ویزا انواع مختلفی دارد که براساس هدف اعلام شده از سوی شما و ارائه مدارک برای اثبات آن صادر می‌شود. ویزاهای رایج عبارتند از: ویزای توریستی،‌ دانشجویی،‌ تجاری، ‌پژوهشی و…‌ پس اکیدا توصیه می‌کنیم از ابتدا باید روادید دریافت شده توسط مسافر مناسب فعالیت مورد نظر (تجاری، توریستی، دانشجویی یا هر نوع دیگر) باشد. در غیر این صورت ممکن است مسافر در طول سفر دچار مشکلات احتمالی شود.

ویزا و انواع آن
ویزا می‌تواند به صورت singleصادر شود که در این صورت به شما تنها اجازه یک بار ورود به آن کشور را می‌دهد. همچنین‌ ویزای شما ممکن است multiple باشد که به این ترتیب، شما امکان ورود و خروج متعدد به کشور صادرکننده ویزا را در طی مدت اعتبار ویزا خواهید داشت.
پس اگر نیاز به مسافرت بعدی به کشور مورد نظر خود را دارید، به خاطر این‌که مجبور نباشید برای سفر بعدی ویزا بگیرید، سعی کنید ویزایی با مدت اعتبار طولانی‌تر و به صورت multiple بگیرید.
نکته مهمی که ‌‌باید به آن اشاره کرد، قانون عدم امکان تمدید ویزا برای ویزاهای توریستی و ویزاهای کمتر از ۶ ماه اعتبار است، البته در مواردی خاص مانند مشکلات پزشکی این کار انجام می‌شود.
از ویزا به خوبی نگهداری کنید
به خاطر داشته باشید که در یک کشور خارجی، گذرنامه به منزله کارت شناسایی و برگه هویت شماست و همچنین داشتن ویزا به منزله ورود قانونی شما به خاک آن کشور است که به همین دلیل باید در حفظ و نگهداری آن کوشا باشید‌.


قيمت ها:

جهت سفارش و دریافت اطلاعات بیشتر تور آلمان با شماره های زیر تماس حاصل نمایید.   ریال

نام تور برنامه ریزی شده :

تور آلمان | تورهای اروپا

عکس کوچک 1 :

files\8407\Products\61829-SmallPic.jpg

عکس کوچک 2 :

files\8407\Products\61829-SmallPic.jpg

عکس کوچک 3 :

files\8407\Products\61829-SmallPic.jpg

شهر مقصد :

برلین

مايل به سفارش تعداد از اين محصول هستم.

مايل به دريافت اطلاعات بيشتر درباره اين محصول هستم.

نام و نام خانوادگي:

تلفن تماس:

پست الكترونيك:

توضيحات:

جهت ثبت ییام، این کد را وارد کنید :

5861